Sidor

måndag 13 augusti 2012

Fel adress (346 av 366)

Igår kom vi hem till Tumba efter fem veckors semester. Vi har haft eftersändning av posten så det fanns inget till oss, men ett brev har kommit till fel adress. Vi har ingen inneboende vad jag vet i varje fall *fniss

Måste berätta att det här temat har jag haft bryderi över. Men igår kväll var jag tydligen alldeles för trött för jag tänkte inte alls att det passade temat. Det kom jag på först i morse när jag tar kuvertet och stoppar ner det in min datorväska. Tur som en tok brukar jag säga!

Vad vi heter?
Jo, Gun och Åke.5 kommentarer:

gunilla sa...

vilken lyckträff på detta svåra tema! Du har rätt: ibland klickar det inte in med bild o tema. Men-vrider man kaleidoskopet kommer det en helt ny idé! Oj, va långt du har hunnit! Vad ska du göra hela hösten?

Annika sa...

haha! Ibland har man tur och trillar över ett tema :-)

Jane sa...

Kanonlösning på temat! Vissa teman tycker jag är svåra men det brukar lösa sig till slut ändå. Får väl klura lite extra :)

Charlotta sa...

Vilken tur att det klickade på morgonen.
Oj oj oj vad mycket felsänd post vi fick förr i tiden. En Andersson och en Alfredsson inom en radie av 5 km, det var för mycket för postis och många brev har stoppats tillbaka på lådan. Både med och utan sura kommentarer. ;) Men sedan 365-utmaningens tema kom upp så har vi nog inte fått ett enda felsänt kuvert. Vet inte om jag kan lösa det temat alls.

Yvonne E sa...

Hmm, men det var ju nästan rätt namn i alla fall. ;) Brevet hamnade väl på rätt ort hoppas jag så något blev rätt. :D