Sidor

torsdag 2 augusti 2012

Läder (323 av 366)


För några veckor sedan var goda vänner på besök hos oss här på gården i Lappland. Det är andra gången de kör MC från Stockholm ända hit till oss.

Jag skulle också vilja göra den turen, men kroppen säger ifrån för så långa turer. Självklart delar man upp turen i flera dagar, men det går liksom ändå inte......det är faktiskt litet tråkigt.....


Själva lädret undgår ni väl inte?

9 kommentarer:

Gabriella sa...

Synd för dig att du inte kan göra den turen. Det ser så härligt ut att åka motorcykel, men samtidigt är det ju skönt att kunna sitta i en bil istället :-)

Anonym sa...

En tuff resa även med bil.

canonmonica sa...

Ja, mycket läder är det .En härlig bild.

Pysselfarmor sa...

Jag har mc och gör dagsturer eller max weekendturer....tog mckortet när jag var 56..jo litet mallig är jag nog att jag klarade det.

Charlotta sa...

Själv kommer jag inte i mitt skinnställ sedan typ 15 år sedan och har inte suttit på en MC de senast 20 åren. Har jag ätit för mycket eller för lite palt tro? ;) :D

Ett, av en äkta norrlänning godkänt, recept skulle jag bli synnerligen tacksam för. Då blir det nypremiär på pitepalten. Jag är säker på att dina paltar kommer att godkännas och jag ser fram emot recept om du vill ta dig tiden att skriva ner det. :))

annette sa...

Helt klart läder, och vilken osis att Du inte klarar att köra den turen, måste ju vara en enormt stark upplevelse att får dra iväg på MC hela vägen upp!

KerstinA sa...

Jag har MC-kort, det fick man liksom på köpet när jag tog körkort, men har aldrig kört. Fast man vet aldrig det ser ju mysigt ut...

Pysselfarmor sa...

Svar till Kerstin:
Jag har liksom åldern inne för att också ha fått det på körkortet, men jag tog det ett år "för sent"...
och sätt dig för jisse namen inte på en MC utan att ta lektioner....

Rantamor sa...

Oj va hårda kompisar du har kör MC från Stockholm ända upp till fjällvärlden...
tufft, tufft.
Min Rantafar drömde om ed HD men det blev bara drömmar en ryggop. Rantamor var då inget att lägga på bönpallen....

Tjingelingen.