Sidor

lördag 28 juli 2012

Gårdagens (317 av 366)


Gårdagens förrätt bestod av Halloumiost inlindad i bacon.

Det stektes i en Murrikastekpanna över eld. Veden är sälg för röken doftar så gott och förhoppningsvis gav röken litet smak åt anrättningen. Gott var det att sitta vid brasan och äta förrätten och dricka ett gott rött därtill.



12 kommentarer:

Charlotta sa...

Mums, morgondagen hos oss blir kanske grillad halloumi med inspiration härifrån. (idag ska det bli åskväder så vi hoppar grillen då.)

Yvonne E sa...

Det där ser inte tokigt ut alls! Snyggt fotat också!

KerstinA sa...

Så gott det ser ut. Härligt med elden som slickar muurikkan :)

Eva Trillian sa...

Eftersom Halloumi är gott OCH Bacon är gott, så borde det där ju vara JÄTTE-gott! Det måste vi prova :)

elisabetsfoton2012 sa...

Håller med föregående. Bacon + halloumi låter jättegott. Måste testas.

Annika sa...

Vilket bra tips! Har aldrig tänkt på att kombinera de två. Men det verkar kanongott! Ska testa nästa gång jag har tillgång till en grill.

Rantamor sa...

Oj va det såg mumsigt ut måste jag pröva...
vi har också en sån muurikka, den stora gav vi bort till sonen så nu har vi den lilla pannan kvar...

Ha det gott och jag ser att du ångar på med dina teman...
heja, heja.

gunilla sa...

åh, jag ääälskar halloumi, bacon avstår jag eftersom jag är veg. Lägger halloumin på kokta rödbetor med en innehållsrik sallad till. Fina bilder, lågorna är magiskt vackra!

Gabriella sa...

Hoppas det smakade lika gott som det ser ut, det där måste jag också testa.

Lillfiis. sa...

Muuuuuuums vad gott det ser ut!
Den osten som är såå god, varför äter vi inte den oftare?
Ska framföra detta till min kille,
vi ska grilla ikväll så han får åka å köpa lite ost till mig!:)

annette sa...

MUMS, kan ju inte bli annat än gott, bilderna gör mej sugen på denna anrätning NU:)

Saija sa...

Åhh ska testas (igen) när vi grillar nästa gång! Mums!