Gårdagens förrätt bestod av Halloumiost inlindad i bacon.
Det stektes i en Murrikastekpanna över eld. Veden är sälg för röken doftar så gott och förhoppningsvis gav röken litet smak åt anrättningen. Gott var det att sitta vid brasan och äta förrätten och dricka ett gott rött därtill.
12 kommentarer:
Mums, morgondagen hos oss blir kanske grillad halloumi med inspiration härifrån. (idag ska det bli åskväder så vi hoppar grillen då.)
Det där ser inte tokigt ut alls! Snyggt fotat också!
Så gott det ser ut. Härligt med elden som slickar muurikkan :)
Eftersom Halloumi är gott OCH Bacon är gott, så borde det där ju vara JÄTTE-gott! Det måste vi prova :)
Håller med föregående. Bacon + halloumi låter jättegott. Måste testas.
Vilket bra tips! Har aldrig tänkt på att kombinera de två. Men det verkar kanongott! Ska testa nästa gång jag har tillgång till en grill.
Oj va det såg mumsigt ut måste jag pröva...
vi har också en sån muurikka, den stora gav vi bort till sonen så nu har vi den lilla pannan kvar...
Ha det gott och jag ser att du ångar på med dina teman...
heja, heja.
åh, jag ääälskar halloumi, bacon avstår jag eftersom jag är veg. Lägger halloumin på kokta rödbetor med en innehållsrik sallad till. Fina bilder, lågorna är magiskt vackra!
Hoppas det smakade lika gott som det ser ut, det där måste jag också testa.
Muuuuuuums vad gott det ser ut!
Den osten som är såå god, varför äter vi inte den oftare?
Ska framföra detta till min kille,
vi ska grilla ikväll så han får åka å köpa lite ost till mig!:)
MUMS, kan ju inte bli annat än gott, bilderna gör mej sugen på denna anrätning NU:)
Åhh ska testas (igen) när vi grillar nästa gång! Mums!
Skicka en kommentar